Stella

Stella i korthet
  • Ort: Sundsvall
  • Typ av lokal: Kontor
  • Storlek: 2 000 - 11 000 kvm
  • Inflyttning:
  • Certifiering: LEED, NollCo2

Med en fantastisk havsutsikt, alldeles intill stenstaden i Sundsvall, utvecklar vi kontorsbyggnaden Stella.

Här sitter du som hyresgäst centralt, havsnära och lättillgängligt. Till kontoret tar du dig enkelt genom att gå, cykla, åka tåg eller buss. Och om du tar bilen finns bilplatser med laddningsmöjligheter att hyra.

 

Stella erbjuder ytor från 2000 kvadratmeter.

 

 

Moderna och flexibla lokaler

Lokalerna i Stella är moderna och hållbara. Byggnaden får en trästomme, träfasad och trä i interiören. Materialet är hållbart och bra för miljön. Huset inrymmer kontor och butik.

 

Längst ner i huset möts du av en välkomnande entré  och restaurang. I markplanet planeras verksamhet som bidrar till att knyta det nya kvarteret till centrum.

Trä och genomtänkta material

Under byggprocessen används stora mängder trä och genomtänkta materialval utan giftiga kemikalier. Dessutom får Stella solceller på taket. En annan viktig aspekt är byggnadens livslängd. Med sin generösa takhöjd och med en stomme som möjliggör förändring kan Stella enkelt möta morgondagens behov.

Netto noll klimatpåverkan

Hållbarheten är en viktig fråga när Stella växer fram. Byggnaden får netto noll klimatpåverkan under sin livslängd. Uppförandet sker med minsta möjliga klimatpåverkan och med ett mycket mindre koldioxidavtryck än ett vanligt byggprojekt.

 

Stella kommer byggas enligt kraven för det globala certifieringssystemet LEED Gold samt för NollCo2 som är en påbyggnadscertifiering som syftar till att uppnå netto noll klimatpåverkan för nya byggnader.