Karriär på Skanska Fastigheter

Vill du vara en del av oss och framtiden?

 

Är du nyfiken på oss? Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. Våra kontor är egna bolag med starka lokala kopplingar men ändå med tillgång till Skanskas fulla storlek, kulturella och finansiella styrka.

 

Vi har en jämn könsfördelning och en jämn åldersfördelning. Vår kultur präglas av en hög omsorg om varandra, ett aktivt arbete med inkludering men också av att genomföra våra fantastiska projekt på bästa möjliga sätt, med fokus på innovation, hållbarhet och lönsamhet.

 

Vår ambition är att vara den ledande utvecklaren på våra marknader, och det är där du kommer in. Hos oss kan du vara en del i att skapa framtidens fastigheter och arbetsplatser. Du kan inspirera, själv bli inspirerad och se byggnader växa fram som du blir en del av för alltid.

 

Här nedan är röster från några av oss. Om du blir nyfiken på att vara med och utveckla framtiden tillsammans med oss – se våra lediga tjänster nedan.

Vi utvecklar framtidssäkrade kontorsfastigheter. Det passar mig att vi ligger i framkant med det vi gör, att vi tar stort ansvar, och att det är varierande uppgifter med frihet under ansvar.
Patrik Lundberg, Land and Business Developer
Inom Skanskas kommersiella fastighetsutveckling har vi möjligheten att göra stor skillnad. Vi utvecklar klimatsmarta projekt, alltid med kunden i fokus.
Henrik Ahnström, Director of Product, Process & Innovation
I samarbete med mina drivna och dedikerade kollegor får jag möjlighet att ta mig an uppgifter som är utvecklande – både på ett professionellt och på ett personligt plan.
Sima Ghaemi Håkansson, Head of Asset Management and Transactions
Vi jobbar för ett bättre och mer hållbart samhälle. Jag tycker om att vara en del av denna utveckling, och det är inspirerande att tillhöra ett så kompetent och engagerat team.
Matilda Moberg, Head of Project Development

Mer om att arbeta hos oss

 

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i fler städer i Sverige – samt i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.

Vi arbetar i hela värdekedjan: från projektidé till färdig byggnad och förvaltning. Det innefattar investering i mark, att se över etableringsmöjligheter, tillståndsprocesser, förstudier, projektering vidare till byggnation, uthyrning och slutligen fastighetsförvaltning.


Vi är jämnt fördelade kvinnor och män, i åldrar från 20 till 65 år. I vår senaste medarbetarundersökning svarade hela 100% att de skulle rekommendera oss som en bra arbetsplats. 

Lediga tjänster

Vill du vara med oss på vår väg framåt? Vara en del av att utveckla framtidens attraktiva lokaler, fastigheter, platser? Vill du arbeta med något där du kan både inspirera och inspireras? Välkommen att utveckla framtiden med oss.

Om oss

Skanska Fastigheter utvecklar, bygger, äger och förvaltar fastigheter. För framtidens arbetsplatser. I Sverige och övriga Norden. Vi är människor som är precis som du. Vi vill jobba på en plats där vi känner oss fria.