Ture

Ture i korthet
  • Ort: Sollentuna, Andra svenska st├Ąder
  • Typ av lokal: Kontor
  • Storlek: 12 000 kvm
  • Inflyttning: 2026
  • Certifiering: LEED

I ett av Sollentunas bästa lägen, alldeles intill Sollentuna station planerar vi för Stockholms omtänksammaste kontor – Ture.

Med ledord som välbefinnande och samhörighet skapas en arbetsplats där medarbetarna är i fokus. Kontoret är utformat för att bjuda in till spontana möten och gemytliga samtal. Den ljusa entrén är välkomnande och ger besökarna en behaglig känsla redan vid första besöket.

 

Ture är inte bara omtänksamt mot människor utan även mot miljön. Kontorsbyggnaden kommer certifieras enligt LEED.

Fysiskt och mentalt välbefinnande

Vi är övertygade om att en arbetsplats som erbjuder fysiskt och mentalt välbefinnande får medarbetarna att både må bra och prestera bra. I Ture har vi därför lagt stort fokus på välbefinnande.

 

Lokalerna är flexibla med ett stort fokus på mötet mellan människor – vare sig mötet är formellt och planerat, eller informellt och spontant. Här utformar ni själva era lokaler utifrån behov. Här kommer det dessutom finnas både gym, café och plats för reflektion och meditation.

Sollentunamässan blir en ny stadsdel

Ture byggs där Sollentunamässan tidigare låg. Här växer en ny levande stadsdel sakta fram med välkomnande entréer mot E4:an och Sollentuna station. Här kommer besökarna mötas av levande gatumiljöer med handelslokaler och service på gatuplan.

 

I områdets västra delar byggs sammanlagt 600 bostäder, en förskola samt ett torg tillägnat handel och serveringar.

Perfekt läge

Till kontoret tar ni er lätt med pendeltåg och buss. Åker ni bil så ligger E4:an bara ett stenkast bort. Självklart får Ture även ett modernt cykelrum för att uppmuntra till vardagsmotion.

 

På andra sidan järnvägen ligger Sollentuna centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och service. Även Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Barkarby med IKEA ligger i närheten.

Vill du veta mer om Ture?

Kontakta mig om du är intresserad av att få mer information om Ture.