Hållbara drömkontor

Kontor som är en attraktiv destination

 

Arbetsplatsen – kontoret – ska vara en plats som du vill vara på, där du mår bra. Det förstår vi.

Ett kontor du gärna tar morgonkaffet på. En miljö där allt från små möten till stora idéer får plats. Där en känsla av frihet ger utrymme för både utmanande arbetsuppgifter och sprudlande spontanitet.

En miljö som har utformats med särskild omtanke. Och med ansvar för hållbarhet. I vår klimatplan ingår att våra fastigheter ska vara klimatneutrala år 2037, det vill säga uppnå en netto noll klimatpåverkan under byggnadens totala livslängd om 50 år.

 

Vi siktar högt. Mot kontor som attraherar inte bara dagens medarbetare – utan också morgondagens.

Utvalda fastigheter

Citygate

Ort: Göteborg
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 10 - 2 600 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

Vad säger ditt kontor om dig? Faktum är att ett hus kan säga väldigt mycket om er som företag. Citygate är ett kontorshus som tar hållbarhet till en helt ny nivå. Det bryr sig om sina hyresgäster och vill bidra till att göra Göteborg till en ännu bättre stad att leva och bo i.

Projektets hemsida Anmäl intresse

Hyllie Terrass

Ort: Malmö
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 366 - 523 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

Hyllie Terrass är kontoret för dig som vill göra ett stort intryck, men lämna ett litet avtryck. Som uppfattar ”det här har ingen gjort förut” som ett uppmuntrande hejarop. Och som faktiskt vill göra världen bättre, istället för att bara prata om det.

Projektets hemsida Anmäl intresse

Sthlm 01

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 341 - 3 930 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

27 våningar av kreativitet.

Som en pendang till Folksams klassiska skrapa på andra sidan Hammarbykanalen finns Sthlm 01 med café, skybar, restaurang – och en milsvid utsikt över stan.

Här finns lokaler för både små och stora företag där allt är utformat så att företag både kan växa och krympa. Välkommen till ett hus som satsar på höjd i innovationsarbetet!

Projektets hemsida Anmäl intresse

Fööri

Ort: Espoo
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 250 - 24 000 kvm
Inflyttning: Hösten 2027

Fööri erbjuder klimatsmarta kontorslokaler för företag. Fööri ligger mitt i ett attraktivt businesscenter och skapar ett nytt landmärke, där morgondagens lösningar lever i harmoni med naturen. Nästan varje våning har en lummig terrass.

Projektets hemsida

Parallell

Ort: Oslo
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 685 - 1 425 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

Parallell är en ny kontorsbyggnad i Løren som har medarbetarnas trivsel och välmående i fokus. I kombination med genomtänkta lösningar och goda ljusförhållanden erbjuder Parallell en bättre och friskare arbetsmiljö.

Projektets hemsida

Scanport

Ort: Köpenhamn
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 43 000 kvm
Inflyttning: 24 månader efter kontraktskrivning

Vår vision för Scanport handlar om att skapa ett unikt företagsområde precis vid Köpenhamns flygplats. Den lilla, exklusiva hamnen inrymmer redan Ferrings danska huvudkontor, det nyöppnade Hotel Scandic samt flera internationella danska företag i kontorsbyggnaden "Glasværket".

Projektets hemsida
MÖT VÅRA KUNDER

Funkia valde Sthlm 04: ”Kontoret ska vara vår lägereld”

Ljuset! Och läget. Funkia gick ner i yta och upp i höjd när de flyttade kontoret till Sthlm 04 i Sthlm New. På våning 13 har de landat i lokaler där medarbetarna vill mötas, bolla och helt enkelt ”vill vara”.
FRAMTIDENS ARBETSPLATS

Nytt kontor i Citygate: Rymd och gemenskap gynnar kreativiteten

Nordisk natur har inspirerat arkitekterna bakom Citygate till en arbetsmiljö för framtiden. Rymd och varierade arbets- och samlingsplatser ger arbetsro, kreativitet och gemenskap.

Intresserad av kontorslokal?

Ta kontakt med oss så hjälper vi er vidare.