Mölnlycke Företagspark

Kortfakta
  • Ort: Mölnlycke, Göteborg
  • Typ av lokal: Kontor
  • Storlek: 500 - 2 300 kvm
  • Inflyttning: Enligt överenskommelse
  • Certifiering: Miljöcertifieringen LEED
  • Parkering: 105 parkeringsplatser med möjligheter till laddplatser och gästparkering.

Här kan vi erbjuda arbetsplatser med utsikt över Rådasjön. Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark ligger detta kontorshus om totalt 4 300 kvm med hög visibilitet och lättillgängligt läge. Här kan du som hyresgäst välja fördelningen mellan öppna arbetsplatser, teams- och mötesrum. 500 – 23 00 kvm finns ledigt på plan 2-4 med fint ljusinsläpp och utsikt över omgivningarna. Fina terrasser finns för arbete, avkoppling och luncher.

Naturskönt och lättillgängligt

 

Mölnlycke Företagspark ligger i Härryda kommun, mitt emellan Göteborg och Landvetter. Tillgängligheten är en viktig anledning till att området blivit så populärt. Ett extra plus för den natursköna omgivningen med utsikt över Rådasjön som främjar promenader och träning på lunchen.

 

10 minuter till både flygplatsen och centralstationen

 

Här finns en påfart direkt till Riksväg 40 som ligger nära moten där huvud-stråken E20, E6 och väg 40 möts. Till centrala Göteborg tar det högst tio minuter med bil och fem minuter till Mölnlycke centrum, där det finns ett stort utbud av butiker samt bank, apotek, restauranger och en väldigt fin handelsträdgård. Flera bussar finns i området varav en stannar precis utanför dörren och tar dig till och från Korsvägen i centrala Göteborg på 10 minuter. Det finns även bussar från Partille centrum till Mölnlycke företagspark. Göteborg Landvetter Airport ligger endast tio minuter bort.

 

Ett flertal stora företag huserar i Mölnlyckes företagspark som t ex Arla, DragonPort, Exide, Elanders, EMKO, Christian Berner, Lexit Labels och Cochler Nordic.

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill veta mer om Mölnlycke Företagspark.