Lediga lokaler i Göteborg

Behov av kontorslokaler eller lokaler för logistik? Vi kan kvarteren nära er och är samtidigt starkast i Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Och faktiskt på fler platser än så. Här hittar ni både lokaler som är tillgängliga med kort varsel och fastigheter vi utvecklar. Just nu har vi 26 aktuella fastigheter i Sverige och 14 i övriga Norden.

Alla fastigheter

Städer
Typ av fastighet

Citygate

Ort: Göteborg
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 10 - 2 600 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

Vad säger ditt kontor om dig? Faktum är att ett hus kan säga väldigt mycket om er som företag. Citygate är ett kontorshus som tar hållbarhet till en helt ny nivå. Det bryr sig om sina hyresgäster och vill bidra till att göra Göteborg till en ännu bättre stad att leva och bo i.

Projektets hemsida Anmäl intresse

Mölnlycke Företagspark

Ort: Mölnlycke, Göteborg
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 500 - 2 300 kvm
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Mitt i det expansiva Mölnlycke Företagspark ligger detta kontorshus på fyra våningar om totalt 4 300 kvm, i ett fint och lättillgängligt läge. Här kan du som hyresgäst själva välja fördelningen mellan öppna arbetsplatser, arbets- och mötesrum. Även terrasser lockar med ytor för arbete, avkoppling och luncher.

Mölnlycke Företagspark Anmäl intresse

Solbräcke

Ort: Kungälv, Göteborg
Typ av lokal: Lager/Logistik
Storlek: 6 000 - 10 000 kvm
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Här erbjuder vi möjlighet att etablera industri, logistik eller verksamhetslokaler där vi utvecklar en  helt ny lokal till dig.

Vi anpassar byggnaden helt efter er specifika verksamhet – lager, industri eller verksamhetslokaler. Båda fastigheterna kan avstyckas vilket gör det möjligt att uppföra en byggnad frånca 6 000 upp till 10 000 kvadratmeter. En av fastigheterna har dessutom skyltläge mot E6an.

Fastigheterna ligger i Solbräcke industriområde, i anslutning till Rollsbo-motet och Rollsbo industriområde.

Solbräcke Anmäl intresse

Därför ska du välja Skanska för att hyra lokal

Vi vet hur lokaler som stöttar det du och din verksamhet behöver ska utformas.

 

För framtidens arbetsplats vet vi vad som skapar den lyckade mixen mellan funktion och trivsel. Det är rum för koncentrerat arbete, för fysiska och digitala möten och för många personer eller få. Och rum som gynnar kreativitet. En miljö för spontant prat med kollegorna, inredning att bli glad av och en plats du stolt vill bjuda dina kunder till. En miljö som du vill ska fronta ditt varumärke.

 

Vi vet också hur betydelsefullt ett attraktivt läge är. Vikten av lättillgänglighet, men också det där som gör vardagen för de som arbetar i huset särskilt härlig.

 

Vi tror också på betydelsen av fastigheter som var och en har sin unika karaktär. Som rymd, ljus och grönska. En känsla av omsorg i detaljerna. Kanske råkar kontorshuset också vara ett nytt landmärke i en av våra nordiska huvudstäder.

 

Vi vill påstå att vi har hittat en väg för att skapa unika platser som blir en attraktiv destination för de som ska vistas där. En plats som skapar värde för ditt företag och dina anställda. För vi vet att platser du trivs på i slutänden stöttar ditt företags affärsmål.

 

Vi vet också vad som krävs av logistiklokaler för framtiden. Vikten av ett specifikt läge, tillfartsvägar och avancerad teknik. Och där en trivsam och hälsosam arbetsmiljö, med faktorer som dagsljus och pausytor, självklart räknas in från start.

 

En styrka är att vi har varit en viktig samhällsutvecklare sedan Skanska grundades 1887. Vi har byggt fastigheter i 135 år. Vi finns med i hela kedjan – från markköp till arkitektens första skiss, till bygget, till värdskapet – och framåt.

 

Vi har starka värderingar som vi lever efter, där hållbarhet är i särskilt fokus – vi har en tydlig klimatplan. Vilka vi är utgör en stabil grund, som gör att du som hyresgäst kan växa med oss, både över tid och geografiskt, i alla konjunkturer och marknader. Långsiktiga relationer är viktigt för oss. Att vi finns både lokalt och i Norden är en annan av våra styrkor.

 

Men vi är inte bara Skanska Fastigheter. Vi är människor som vill att du med hjälp av oss ska hitta den platsen som skapar värde för ditt företag och dina anställda.

 

Vi har lediga lokaler i hela Sverige och i Norden

 

Vi erbjuder kontorslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i fler städer i Sverige – samt i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.

 

Lager- och logistiklokaler utvecklar vi i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.

 

Här hittar du lokaler på din ort:


Lediga lokaler Stockholm
Lediga lokaler Göteborg
Lediga lokaler Malmö

 

Kunder som hyr kontor och andra lokaler från Skanska

 

Ta del av våra hyresgästers berättelser om deras nya lokaler och hur de trivs i dag.

 

Vill ni ha personlig hjälp?

Vi hjälper er vidare till er framtida lokal, oavsett hur ert behov ser ut.