Lediga lokaler i Köpenhamn

Behov av kontorslokaler eller lokaler för logistik? Vi kan kvarteren nära er och är samtidigt starkast i Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Och faktiskt på fler platser än så. Här hittar ni både lokaler som är tillgängliga med kort varsel och fastigheter vi utvecklar. Just nu har vi 26 aktuella fastigheter i Sverige och 14 i övriga Norden.

Alla fastigheter

Städer
Typ av fastighet

Cph Pulse

Ort: Köpenhamn
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 3 200 kvm
Inflyttning: 2025

CPH Pulse på Havneholmen i Köpenhamn är den första kontorsbyggnaden i Köpenhamn som uppnår Platinum i hållbarhetscertifieringen DGNB. Det är en fastighet med spännande arkitektoniska lösningar – lediga ytor finns fortfarande på de övre våningarna.

Projektets hemsida

Scanport

Ort: Köpenhamn
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 43 000 kvm
Inflyttning: 24 månader efter kontraktskrivning

Vår vision för Scanport handlar om att skapa ett unikt företagsområde precis vid Köpenhamns flygplats. Den lilla, exklusiva hamnen inrymmer redan Ferrings danska huvudkontor, det nyöppnade Hotel Scandic samt flera internationella danska företag i kontorsbyggnaden "Glasværket".

Projektets hemsida

Cph Highline

Ort: Köpenhamn
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 310 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

Kontorsbyggnaden är inspirerad av New Yorks populära High Line, som slingrar sig mellan Manhattans skyskrapor och erbjuder attraktiva utomhusutrymmen. Takytan används för att skapa en grön stig som binder samman de olika terrasserna och uteplatserna på olika nivåer. I huset sitter företag som GlobalConnect, SAS Institute, SteelSeries, Nordnet, Skanska och Sonderjysk Forsikring, dock finns en mindre lokal på ca 310 kvm kvar.

Projektets hemsida

Borgmesteren

Ort: Köpenhamn
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 500 - 11 300 kvm
Inflyttning: 22 månader efter kontraktsskrivning

Borgmestern innehåller 11 300 kvm effektiv kontorsyta i Köpenhamns södra hamn. Här kommer det att finnas möjlighet till snabb inflyttning och stor grad av inflytande på utformning och inredning. När tunnelbanestationerna i Sydhavn öppnar 2024 kommer Borgmesteren att anslutas till tunnelbanenätet med 2 stationer i närheten. Kontoret blir en byggnad med optimalt inomhusklimat och låga driftskostnader.

Projektets hemsida

Därför ska du välja Skanska för att hyra lokal

Vi vet hur lokaler som stöttar det du och din verksamhet behöver ska utformas.

 

För framtidens arbetsplats vet vi vad som skapar den lyckade mixen mellan funktion och trivsel. Det är rum för koncentrerat arbete, för fysiska och digitala möten och för många personer eller få. Och rum som gynnar kreativitet. En miljö för spontant prat med kollegorna, inredning att bli glad av och en plats du stolt vill bjuda dina kunder till. En miljö som du vill ska fronta ditt varumärke.

 

Vi vet också hur betydelsefullt ett attraktivt läge är. Vikten av lättillgänglighet, men också det där som gör vardagen för de som arbetar i huset särskilt härlig.

 

Vi tror också på betydelsen av fastigheter som var och en har sin unika karaktär. Som rymd, ljus och grönska. En känsla av omsorg i detaljerna. Kanske råkar kontorshuset också vara ett nytt landmärke i en av våra nordiska huvudstäder.

 

Vi vill påstå att vi har hittat en väg för att skapa unika platser som blir en attraktiv destination för de som ska vistas där. En plats som skapar värde för ditt företag och dina anställda. För vi vet att platser du trivs på i slutänden stöttar ditt företags affärsmål.

 

Vi vet också vad som krävs av logistiklokaler för framtiden. Vikten av ett specifikt läge, tillfartsvägar och avancerad teknik. Och där en trivsam och hälsosam arbetsmiljö, med faktorer som dagsljus och pausytor, självklart räknas in från start.

 

En styrka är att vi har varit en viktig samhällsutvecklare sedan Skanska grundades 1887. Vi har byggt fastigheter i 135 år. Vi finns med i hela kedjan – från markköp till arkitektens första skiss, till bygget, till värdskapet – och framåt.

 

Vi har starka värderingar som vi lever efter, där hållbarhet är i särskilt fokus – vi har en tydlig klimatplan. Vilka vi är utgör en stabil grund, som gör att du som hyresgäst kan växa med oss, både över tid och geografiskt, i alla konjunkturer och marknader. Långsiktiga relationer är viktigt för oss. Att vi finns både lokalt och i Norden är en annan av våra styrkor.

 

Men vi är inte bara Skanska Fastigheter. Vi är människor som vill att du med hjälp av oss ska hitta den platsen som skapar värde för ditt företag och dina anställda.

 

Vi har lediga lokaler i hela Sverige och i Norden

 

Vi erbjuder kontorslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i fler städer i Sverige – samt i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.

 

Lager- och logistiklokaler utvecklar vi i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.

 

Här hittar du lokaler på din ort:


Lediga lokaler Stockholm
Lediga lokaler Göteborg
Lediga lokaler Malmö

 

Kunder som hyr kontor och andra lokaler från Skanska

 

Ta del av våra hyresgästers berättelser om deras nya lokaler och hur de trivs i dag.