Lediga lokaler i Stockholm

Behov av kontorslokaler eller lokaler för logistik? Vi kan kvarteren nära er och är samtidigt starkast i Norden. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Och faktiskt på fler platser än så. Här hittar ni både lokaler som är tillgängliga med kort varsel och fastigheter vi utvecklar. Just nu har vi 26 aktuella fastigheter i Sverige och 14 i övriga Norden.

Alla fastigheter

Städer
Typ av fastighet

Sthlm 02 Studion

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 515 - 7 450 kvm
Inflyttning: Från Q4 2023

Den eleganta och lekfulla lillasystern Sthlm 02 Studions personlighet är mjuk och hård på samma gång. Här möts olika stilar i en robust elegans på ett rofyllt men samtidigt utforskande sätt.

Sthlm 02 Studion kommer upplevas som den lekfulla och integritetsstarka lillasystern till skyskrapan Sthlm 01, men tro inte för en sekund att hon hamnar i skymundan för det.

Projektets hemsida Anmäl intresse

Arlandastad

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 000 - 14 000 kvm
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Vi erbjuder nya flexibla lokaler till moderna villkor, närhet till Stockholm Arlanda Airport, med bästa skyltläge och direkt anslutning till E4 gör läget utmärkt i Stockholmsregionen.

Arlandastad Anmäl intresse

At focus

Ort: Flemingsberg, Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 2 000 - 30 000 kvm
Inflyttning: 2027

Mitt i centrala Flemingsberg växer At focus fram. Här sitter du mitt i händelsernas centrum, både på kontoret och i området.

At focus Anmäl intresse

Eira

Ort: Barkaby, Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 500 - 7 300 kvm
Inflyttning: 2026

I hjärtat av Barkarby skapas Eira, ett projekt som andas klimatneutralitet på både in- och utsidan.

 

Eira en vacker träfasad och kommer även ha gott om synligt trä interiört. Hela byggnaden har designats med klimatet som främsta fokus.

Eira Anmäl intresse

Olivin

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 500 - 23 000 kvm
Inflyttning: 2026

Olivin är en omtänksam och balanserad plats skapad för medarbetare som prioriterar en aktiv livsstil. Här är rörelse en självklar del av arbetsdagen med lösningar utformande för att medarbetarna obemärkt ska välja det aktiva alternativet.

Husets design stöttar vardagsmoment som annars kan kännas omständiga. Olivin underlättar rörelse som får kropp och hjärna att må bättre, ser till att stressen minskar och att kreativiteten ökar.

Olivin Anmäl intresse

Sthlm 01

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 341 - 3 930 kvm
Inflyttning: Ledigt nu

27 våningar av kreativitet.

Som en pendang till Folksams klassiska skrapa på andra sidan Hammarbykanalen finns Sthlm 01 med café, skybar, restaurang – och en milsvid utsikt över stan.

Här finns lokaler för både små och stora företag där allt är utformat så att företag både kan växa och krympa. Välkommen till ett hus som satsar på höjd i innovationsarbetet!

Projektets hemsida Anmäl intresse

Sthlm 04

Ort: Stockholm
Typ av lokal: Kontor
Storlek: 779 - 5 950 kvm
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Det har sagts att ”architecture is music frozen in the moment”. Vi håller med. I den vita fasaden reflekteras ljuset av glaspuckar som får fasaden att byta tonart under dagen.

Åtta våningar ger plats för mindre och större företag och planen kan delas av på olika sätt. Överst ligger takterrassen med grönska och utsikt. Just så låter Sthlm 04.

Projektets hemsida Anmäl intresse

Därför ska du välja Skanska för att hyra lokal

Vi vet hur lokaler som stöttar det du och din verksamhet behöver ska utformas.

 

För framtidens arbetsplats vet vi vad som skapar den lyckade mixen mellan funktion och trivsel. Det är rum för koncentrerat arbete, för fysiska och digitala möten och för många personer eller få. Och rum som gynnar kreativitet. En miljö för spontant prat med kollegorna, inredning att bli glad av och en plats du stolt vill bjuda dina kunder till. En miljö som du vill ska fronta ditt varumärke.

 

Vi vet också hur betydelsefullt ett attraktivt läge är. Vikten av lättillgänglighet, men också det där som gör vardagen för de som arbetar i huset särskilt härlig.

 

Vi tror också på betydelsen av fastigheter som var och en har sin unika karaktär. Som rymd, ljus och grönska. En känsla av omsorg i detaljerna. Kanske råkar kontorshuset också vara ett nytt landmärke i en av våra nordiska huvudstäder.

 

Vi vill påstå att vi har hittat en väg för att skapa unika platser som blir en attraktiv destination för de som ska vistas där. En plats som skapar värde för ditt företag och dina anställda. För vi vet att platser du trivs på i slutänden stöttar ditt företags affärsmål.

 

Vi vet också vad som krävs av logistiklokaler för framtiden. Vikten av ett specifikt läge, tillfartsvägar och avancerad teknik. Och där en trivsam och hälsosam arbetsmiljö, med faktorer som dagsljus och pausytor, självklart räknas in från start.

 

En styrka är att vi har varit en viktig samhällsutvecklare sedan Skanska grundades 1887. Vi har byggt fastigheter i 135 år. Vi finns med i hela kedjan – från markköp till arkitektens första skiss, till bygget, till värdskapet – och framåt.

 

Vi har starka värderingar som vi lever efter, där hållbarhet är i särskilt fokus – vi har en tydlig klimatplan. Vilka vi är utgör en stabil grund, som gör att du som hyresgäst kan växa med oss, både över tid och geografiskt, i alla konjunkturer och marknader. Långsiktiga relationer är viktigt för oss. Att vi finns både lokalt och i Norden är en annan av våra styrkor.

 

Men vi är inte bara Skanska Fastigheter. Vi är människor som vill att du med hjälp av oss ska hitta den platsen som skapar värde för ditt företag och dina anställda.

 

Vi har lediga lokaler i hela Sverige och i Norden

 

Vi erbjuder kontorslokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i fler städer i Sverige – samt i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.

 

Lager- och logistiklokaler utvecklar vi i Göteborg, Stockholm och Skåneregionen.

 

Här hittar du lokaler på din ort:


Lediga lokaler Stockholm
Lediga lokaler Göteborg
Lediga lokaler Malmö

 

Kunder som hyr kontor och andra lokaler från Skanska

 

Ta del av våra hyresgästers berättelser om deras nya lokaler och hur de trivs i dag.

 

Vill ni ha personlig hjälp?

Vi hjälper er vidare till er framtida lokal, oavsett hur ert behov ser ut.